Show translate page
Banner

Väckelsetid över Sverige

18 feb, 2014

Under helgen den 14-15 februri har vi återigen har besök av Jens Garnfeldt på Arken. Nu är det väckelsetid för Sverige.

 

Överflöd, välsignelse och multiplikation

Jens talade om överflöd, välsignelse och multiplikation. Han talade ut profetiskt över Sverige: Det kommer en tid i Sverige med megaförsamlingar, så som i Sydamerika, där församlingarna är i storleksordningen 30-40 000 medlemmar och det vinner 80-200 personer för Jesus om dagen i den lokala församlingen.

Tror ni att Gud är nöjd med att 1 % av människorna kommer till himlen? Har inte Jesus dött för alla? Finns inte förlåtelse för alla? Kan vi då tillåta att 99 % går till helvetet? Det är ju bara om man har mer än 50 % som man vinner.

Det är inte den helige Ande eller änglarna som vinner människor- utan du och jag. Men den helige Ande är vår hjälpare och i Sverige har han haft semester länge. Kristna har inte varit i rörelse och predikat evangelium. Låt inte den helige Ande ha semester och bara sitta på stolen bredvid dig. Låt honom hjälpa dig att göra Guds gärningar, predika evangelium och bota sjuka!


Demonstration av Guds kraft

Ett par personer med ryggproblem hade ett ben kortare. Under förbönen växte det kortare benet ut.

Mirakler på Arken

Mirakler på Arken

 

Beställ undervisningen

Hade du inte möjlighet att vara med oss eller följa live-städningen s finns de möjlighet att beställa undervisningen här.

Jens Garnfeldt

Det var ett uppmuntande, trosstärkande och skarpt budskap där Guds Ande i eftermötet berörde många. Här profeterar Jens över pastor Gunnar Bergling och församlingen Arken om multiplikation. 

Givande

Dessutom talade Jens om givande på ett sätt som väckte en stark tro på Gud. En givande livsstil, välsignelse och kraft att förvärva rikedom. Vi behöver finansiera spridandet av evangelium. Ska vi hyra Globen en månad eller två kostar det pengar. Ska vi annonsera stort så att det syns kostar det pengar. Inspirerande och trosstärkande undervisning om givande.

Jens Garnfeldt

Söndagens predikan med pastor Gunnar Bergling

Pastor Gunnar tog vid under söndagen med ett radikalt och skarpt budskap om utmanande tider. Församlingen fick under lördagen profetior av Jens Garnfeldt om multiplikation och tillökning. Gunnar predikade på söndagen om att vara de radikalste av radikala. Det är ”blodigt allvar”. Söndagen och församlingen är inte lite vilsam pausmusik som gör att jag orkar veckan. Vi har ett uppdrag för världens frälsning!