Show translate page
Banner

Vittnesbörd från helandedagarna i januari

28 jan, 2014

När jag kom behövde jag möta Jesu kraft och frid, och få mera glädje. Under flödesstunden fick jag mera frid, och insikt om saker som jag inte hade förlåtit. Jag fick även mer glädje. I förbönssamtalen fick jag ta emot många löften ur Guds Ord. På flödesstunden och i den profetiska bönen efter fick jag bekräftelse på löften som jag tidigare har fått av Gud. Nu efter Helandedagarna har jag mera frid, mer glädje och är inte lika känslig på fel sätt längre.

När jag kom behövde jag bli helad från inre sår, bli av med sorg från barndomen, och få ett sunt synsätt på mig själv. Under flödesstunden mjukade Jesus upp hjärtat. I förbönssamtalen lyfte Jesus undan felaktig skuld och skam och Han lyfte av tunga bördor som jag har burit. Jag fick hjälp av honom att se på mig själv på ett nytt sätt och Han fick mig att inse att jag också har rätt att finnas. Jesus tog bort mycket smärta och ångest från förr. Under flödesstunden och uppfyllelsedelen gjorde den Helige Andes smörjelse att jag fick ett nytt hopp och en ny glädje. Det var väldigt härligt i den profetiska bönen, jag fick frid och ro för själen. Nu efter Helandedagarna känner jag mig friare och livet känns inte lika tungt. Jag känner att jag har fått en ny glädje. Sorgen och såren är inte lika djupa. Nu känns det som att jag har fått verktyg att gå vidare i mitt liv. Jag ser på framtiden i ett nytt ljus nu.

Jag kom till Helandedagarna i behov av helande i min identitet. Jag behövde en stark grund att stå på, så att Guds Ord skulle definiera vem jag är. Under flödesstunden kände jag så mycket balsam, trygghet och att jag blev omhärdertagen. Det kändes som att jag fick en riktig storstädning i mitt inre under förbönssamtalen!  Ensamhet och sådana områden där det har gjort som mest ont inuti mig har Gud fått beröra. Förut har jag inte kunnat släppa in någon i de områdena. Den profetiska bönen underbar, mitt i prick! Efter Helandedagarna har jag fått befrielse från dömande tankar, fruktan, hopplöshet (jag trodde inte Jesus brydde sig om vissa områden i mitt liv eller att han var seg). Jag upplever att jag har fått ljus i mitt hus, och med de profetiska orden i mitt liv har jag fått vapen för framtiden.

Jag behövde ny kraft, inre läkedom och sinnesro när jag kom till helandedagarna. Under flödesstunden öppnade Jesus upp mitt hjärta. I förbönssamtalen fick jag ta upp gamla sår som jag fick förbön för om läkedom. Jag fick framtidstro och hopp. Senare på nästa flödesstund blev jag fylld med glädje och Guds närvaro. Jag blev inspirerad att använda mitt tungotal mer och att använda min gåva att leda lovsång. I den profetiska bönen fick jag ett tilltal till mitt hjärta. Nu efter helandedagarna känner jag en större medvetenhet om Guds närvaro och kärlek, och jag har blivit inspirerad att söka Guds hjärta mer.