Show translate page
Banner

Jag förstod att Gud älskar mig

15 okt, 2013

Vittnesbörd Helandedagarna den 7-9 okt 2013

Vad var ditt behov när du kom?
Jag ville ha förlåtelse och förbön.
Jesu gav mig förlåtelse och jag  förstod att Gud älskar mig.
Skillnaden efter helandedagarna är att jag verkligen känner mig förlåten och att jag även kunde förlåta mig själv efter flera års tid. Jag hade trott att min synd var för stor, men är förlåten och fri. Tack Jesus.
 /Samuel

Jag ville få  vara med Herren  och vila i Hans famn. Jag fick en lindring och balsam i min själ. Herren möte min smärta och längtan i förbönssamtelen och bekräftade mycket som redan fanns i mitt hjärta. Fick även bekräftelse på en speciell sak. Fick läkedom för sjukdom i matstrupen och magsäcken.
Jag har fått Befrielse och uppmuntran dessa dagar och känner mig uppmuntrad och styrkt.
/Anonym

Vad var ditt behov då du kom?
Fruktan Jag fick mod att börja sjunga igen  och att strunta i djävulens lögner som har skämt mig och istället lyssna på Guds Ord. Fick bön för befrielse från fruktan.Gud har utvalt mig . Jag har inte utvalt mig själv. Kände att jag fick mod att börja göra saker för det spelar ingen roll vad människor tycker om mig när Gud har utvalt mig. Gud strider för mig och Han har satt änglar att beskydda mig. Känner mig mer trygg.
Jag har insett att djävulen är en lögnare och att jag bara behöver bry mig om vad Jesus säger, för Han har sanningen. Jag har förstått att jag skall börja sjunga igen och inte låta någon stjäla denna gåva.
/Maria

Mitt behov var att göra upp med det förflutna och få en trygg framtid. Jesus öppnade mina ögon för sin härlighet. Jag kunde sätta ord på det förflutna och fick se att jag är förlåten. Jag fick gråta ut hos Jesus. Han leder mig på vägen . Har även fått en veta vem jag är, så jag känner mig så fri, värdefull och betydelsefull. Vet idag att Gud skapade mig och att Han är min Far och Han har givit mig mina gåvor som jag har. 
/Edel