Show translate page
Banner

Tacksamhet för väckelsens eld

14 okt, 2013

Vi upplever en enorm tacksamhet för den andeutgjutelse och en hunger som kommer nu. Arkens lokal var fullsatt med ca 800 besökare per möte torsdag, fredag, lördag. Människor var på plats 2 timmar innan mötet började och kom från många delar av landet.

Jens Garnfeldt

Jens Garnfeldt berättar att han kände lukten av väckelse under de sista mötena på Jesusfestivalen i Älmhult och nu har väckelsen pågått i 8 veckor i Älmhult. Nu är det Sveriges tid att uppleva andeutgjutelsen och väckelse. Jens besök på Arken är hans första i Stockholms-regionen sedan väckelsen bröt ut i augusti.

Jens predikade att du har redan fått nycklarna- dvs om du har nycklarna är det du som kör, inte Gud. Vi har makt att lösa ut Guds löften. Väckelse är andeutgjutelse och hunger. Väckelse känns igen på en extrem hunger. Frukten av väckelse är att många människor blir frälsta. Men vem är det som behöver bli väckt? Guds församling behöver bli väckta- sedan kommer frukten av människors frälsning. Gud har en starkare längtan att väcka dig än du har att få väckelse.

Jens Garnfeldt

Jens förkunnelse är radikal, stark och uppväckande. ” Varför ska du leva om du inte tror att Gud kan använda dig? Du kan du ju flytta hem till himlen nu.”

Förakta inte den ringa begynnelsen. Problemet är att vi ofta jämför med väckelse med dess fulla potential och därför inte känner igen väckelsen i starten. Men om vi vet hur väckelse statar kan vi beröra städer och länder. Vi har fått ett sädeskorn, inte ett bröd att äta. Sädeskornet behöver sås för att få skörden och sedan brödet att äta.

Pressa dig framåt. Hungern efter Gud gör att vi pressar framåt vad som än står i vägen. Nu är det slut på u-båtskristendom som tittar upp på söndag förmiddag i kyrkan och går ner under ytan resten av veckan. 

Jens Garnfeldt

Väckelse bärs inte av en person eller en församling utan av hela Kristi kropp. Nu kommer en väckelse och andeutgjutelse över hela Kristi kropp. Vi såg en härlig blandning av människor på Arken under dessa dagar. Stort tack till dig som besökte Arken som gäst under dessa dagar. Vi hälsar dig varmt välkommen tillbaka. 

Vi tittar på om Jens kan komma tillbaka någon gång under hösten och återkommer med mer information om detta.


Jens Garnfeldt

Jens Garnfeldt


Jens Garnfeldt

Jens Garnfeldt

Jens Garnfeldt