Show translate page
Banner

Gud gav mig framtidstro

23 sep, 2013

Varje månad tar Arken emot ca 30 gäster på Helandedagarna som under 2,5 dag får bibelundervisning och förbön. Varje gång är det många som vittnar om Guds ingripande.


Vittnesbörd helandedagar 16 - 18 september 2013.


Gud grep in i äktenskapskrisen

Jag behövde hjälp att orka med all oro och ovisshet inför framtiden då mitt liv för tillfället är stormigt med äktenskapskris. Jag behövde också komma närmare Jesus och den helige Ande.

Under flödesbönen förklarade Gud för mig att jag kan vara trygg och att Jesus har kontrollen. Jag kom närmare den helige Ande och Jesus förklarade sin kärlek till mig om och om igen. I förbönssamtalen sa Jesus att Han ska ta mig ur stormen och att Han strider för mig. Jag fick profetiska ord att jag är en värdefull Gudskvinna, fullkomlig och utan brister. Jesus har en stor plan för mig. Jag känner mig gladare och tryggare.

Herrens uppmuntran

Jag hade behov att bli fri från mycket smärta från barndomen med tuffa och smärtsamma minnen. Och jag behövde helande från reumatism. Jag blev stark berörd av den helige Ande under flödesbönen. Fick lättnad från betryck. Kände mig på rätt plats och fick en ny förväntan på Herren. Han bekräftade saker för min framtid och gav mig nya tankar för saker jag längtar att göra. Jag fick mycket stark uppmuntran. Det finns mer att få och uträtta för mig. Jag fick profetisk bekräftelse på det jag redan hade fått från Herren med en stor uppmuntran. Jag känner en stor lättnad från betryck. Känner en stor frid och trygghet för framtiden. Känner frid för det förflutna. Känner en ny och djup tro på helande och ett hopp för min framtid.


Mitt hjärta mjuknade

Jag var i behov av upprättelse, själens och känslornas helande och vägledning för mitt liv.

Jag upplevde att Gud mjukade upp mitt hjärta och jag fylldes av Guds kärlek, glädje och hopp.

I förbönssamtalen fick jag befrielse och förlåtelse på djupet. Gud befäste sitt helande och jag fick mer glädje på djupet under flödesbönen. Jag fick profetiska ord om min kallelse. Nu har jag mer glädje och frid istället för missmod och fruktan. Jag känner mig hel.

  

Ny framtidstro

Jag behövde helande till själ och kropp och helande i relationer.

I flödesbönen talade den helige Ande personligen till mig. Jag blev fylld av glädje och frid. Jag fick en ny framtidstro och tro på kallelsen i mitt liv. Jag fick specifika ord som jag kan stå på. Jag fick uppenbarelse i förbönssamtalen över det som gjorde ont. Alla böjor och band bröts och jag fick helande i minnen. Jag känner en stor skillnad. När jag kom var jag trött och ledsen men nu har jag framtidstro och glädje. Jag har fått tro på att det kommer att gå bra och att Gud vill använda mig. Först av allt är jag Guds älskade dotter.



Vittnesbörd Helandedagar 2-4 september 2013


Fick livet tillbaka

Jag var så trasig och trött på min insida. Hopplöshet. Kraftlös. Ensam.
Allt var en röd tråd. Minns inte exakt vad som hände, bara att min insida blev genomsköljd när jag grät och grät. Det känns som om jag fått mitt liv tillbaka. Min insida är förnyad. Jag vet att framtiden är min och att Jesus är nära. Min insida har städats.


Livsglädjen kom tillbaka

Jag behövde helande från trauma i sambande med övergrepp i barndomen. Jag har fått befrielse från fruktan, ångest, sorg, förvirring, vrede och hat. Upplever stor skillnad. Livsglädjen och hoppet är tillbaka. Jag har lust att leva och inta Guds plan och löften för mitt liv.


Den tunga ryggsäcken togs av mig

Jag behövde helande och befrielse på djupet. Helande från utbrändhet. Önskade ny livsgnista och kraft. Jesus fyllde mig med sin kärlek och helade och befriade mig på djupet. Jag har fått en ny styrka och glädje. Lättare att andas. Nu har jag lättare att leva mitt liv och upplever mig mer hel på insidan och frid. En tung ryggsäck har tagits bort från mig. Jag har fått en ny start!


Guds kärlek är till mig

Jag behövde helande från det förflutna. Jesus talade om för mig mitt värde, att jag är dyrbar och älskad precis som jag är. Gud gav mig hopp. Innan var jag lite ledsen. Men Gud har helat mig på nytt och visat sig min nåd!