Show translate page
Banner

Bästa konferensen någonsin

22 jul, 2013

Vi har haft en gedigen talarstab som levererat sitt bästa och Gud har verkligen rört vid oss- ingen är densamme. Temat nåden räcker har följt med som en röd tråd under veckan och förkunnelsen av Ordet i kombination med Andens verk i var och en har gett förvandlade liv.

Jonathan Conrathe var med oss hela veckan. Under första helgen la han en grund i Ordet om nåden. Att inte fortsätta synda på nåden utan att leva ett helgit liv- av nåd. Han fortsatte under veckan att undervisa och inspirera i möten om att leva radikalt med Jesus. I sin hand har han sin bok "Radikal Kristendom" som just kommit ut på svenska. Jonathan hade även ett nattmöte för undgomar där flera valde att lägga bort synd och fick starka möten med Jesus.

Anne Christiansen undervisade rakt och tydligt om Ordets auktoritet och tungans makt. Med avskalade personliga exempel levererade hon en tro på Guds förvandlade kraft i våra liv.

Rogel Larsson hade med sig en bår som en bild på att bilda bärarlag tillsammasn med Jesus. Att vara villig att bära fram de sjuka till Jesus. Mötet avslutades med många profetiska ord från flera mötesdeltagare.

Mikael Alfvén inspirerade oss alla att vinna 1 person för Jesus var inom 2 år. "Ta det lilla steget innan du gapar efter miljonerna". Med många exempel från missionsfältet satte han alla i brand för att gå ut med evangelium!

Linda Bergling predikade om att hålla söndagen helig. Låt Guds folk fira gudstjänst. Helga vilodagen. 

Nåden räcker!Gunnar Bergling har skrivit en bok precis på det teamat och talade tydligt om nådens verkan i våra liv i motsats till de egna gärningarna.

Bill Parankard talade om genombrott. Nu är det tid för genombrott. Ge inte upp precis innan ditt genombrott. Han inspirerade även från missionen bland eskimåerna i norra Canada.

Barnmöten, hoppborgar, bilrace och Jakten på den vilda skatten. Barnen stortrivdes. De tränades i att flöda i kunskapens ord och barnen fick möta Jesus personligt.

Barnmirakel

Familjepastor Lasse Peterson undervisar på barnmöte.

Ungdomsmirakel

Under veckan hade vi flera nattmöten för ungdomar. Här predikar Mats Rosqvist, ungdomspastor. Många ungdomar gjorde radikala överlåtelser och beslut att följa Jesus. Ungdomsmötena präglades av ett allvar i lärjungaskapet.

Utomhuskonsert med Jonathan Thulin och Charmaine. Fantastiskt bra konsert och härlig stämning. Men det bästa var att se dessa unga artisters egen Gudsrelation och överlåtelse att följa Jesus.

Ann-Sofi Rosqvist döper

Dophögtid under söndagen, här döps Hanna Järvin av Ann-Sofi Rosqvist, ungdomspastor.