Show translate page
Banner

Mirakelkonferensen är i full gång

16 jul, 2013

Mirakelkonferensen är i full gång och vi har haft fanstastiska möten.

Jonathan Conrathe inledde konferensen med en grundläggande undervisning om nåden. Att vi alla är lika beroende av nåden men att vi inte får synda på nåden utan leva ett heligt liv och arbeta på vår frälsning och helga oss för Herren. Enkelt, tydligt och radikalt.

Anne Christainsen predikade starkt om att ett ord från Jesus räcker, vikten av Guds ord i vår tid och hur tungan skapar död eller liv. På ett personligt och öppet sätt delade hon med sig av personliga exempel i sin vandring med Jesus och hur hon fått göra oilka val för att sätta Guds ord först och använda sin tunga på ett välbehagligt sätt. 


Måndagkvällen med Roger Larsson var fylld av Guds nåd och helighet. Roger talade om att bilda bärarlag för Jesus. Att vara villig att bära fram de sjuka till Jesus. Att vara en bärare i ett andligt arbete. Mötet avslutades i ett härligt flöde där flera profeteiska ord kom genom olika mötesbesökare.


Barnen har egna möten varje kväll och under dagarna är det flera barn och ungdomar som är med och förbereder med nya filmklipp och draman som används i undervisningen på kvällen. Hoppborgarna och bilbanan är lika populära som alltid.


Ungdomarna har nattmöten och café i Club Idnentity. Flera ungdomar har på ett nytt sätt överlåtit sig till Jesus. Under veckan blir det även outreach och konserter.

mirakel.org kan du läsa mer och se bilder från konferensen. Där hittar du även hela konferensprogrammet.