Show translate page
Banner

Gud stadfäster sitt ord med tecken och under när vi åker ut från församlingen Arken med helandetjänsten

11 jun, 2013

Här om dagen ringde Birgitta Magnusson som hade varit på möte i Aneby i höstas där en predikant från Arken hade predikat och betjänat. 

Hon berättar att när predikan var klar så säger predikanten att hon inte skall kalla fram människor till förbön utan kommer att gå runt och lägga händerna på människor och låta Guds Ande betjäna, men att hon upplevde att det var två stycken som Gud ville att hon skulle ta fram och be för innan.  

Birgitta berättar att hon blev framkallad och att när hon kom fram så hade predikanten fått ett kunskapsord och sagt: ”Du vill väl inte dö, utan leva och vittna om Jesus” Till det sa Birgitta att hon svarat att ja, hon ville leva och vittna om Jesus! 

Birgitta fortsätter att berätta att det hon inte visste då var att hon hade cancer i kroppen. Hon ringde och berättade att nu har hon blivit opererat och all cancer är borta och hon är helt friskförklarad av läkarna.

Hon fortsätter med att säga att hon upplever starkt att det var förbönen som gjorde att cancer upptäcktes och kunde opereras bort, och att det var bönen som satte stopp för fortsatt spridning av canceren i hennes kropp. 

Birgitta överflöder av tacksamhet och ringde oss för hon vill vittna om Jesus och hans godhet att hon lever i dag, precis som predikanten hade frågat om hon ville.

 All ära till Jesus!!