Show translate page
Banner

Spänningarna i ryggen släppte

12 mar, 2013

Jag kom till helandedagarna för att få hjälp med rädsla, vrede men även att växa i tro och att leva i en relation med Herren. Jag kände att jag verkligen hade kommit till rätt plats. Behovet att förlåta och glömma och bli fri ifrån fångenskap. Jag kände en stark närvaro av den helige Ande I förbönssamtalen, där fick jag fullständig förlåtelse och upprättelse i det förflutna. Fick även ljus och hopp för framtiden tillsammans med Jesus. Nu är jag inte längre  slav under fruktan utan fri. Fick tag i vem Jesus verkligen är. En kravlös relation i kärlek. Har även fått en tro att mitt förflutna är helat och har även fått hopp för min framtid igen.
/deltagare helandedagarna februari 2013

 

Kom till helandedagarna för att få en vila och bli fylld med Guds frid, även att bli fri ifrån prestation samt att få en rätt självbild och Gudsbild. Redan på måndagen startade det med att spänningarna i ryggen släppte och även en glädje som bubblade inom mig. Jag blev fri ifrån fruktan och fylld med  frid. Blev uppmuntrad att Gud kan använda mig som jag är. Är nu lugn och har fått en vila på min insida.
/deltagare helandedagarna februari 2013

 

Jag kom till helandedagarna för att förnya min relation med Jesus och att få en hjärte-tro istället för huvud-tro. Ville sluta att kämpa i egen kraft och komma in i vilan. Jag fick en vila, frid och kärlek och kraven från mig själv släppte. Fick uppenbarelse att Herren är med mig i det jag gör. Har fått ett djupare hopp och tro för framtiden, samt en glädje och frid på min insida. Jag har även fått nya tankar om mig själv och hur Gud ser på mig.
/deltagare helandedagarna februari 2013