Show translate page
Banner

Inspirerad att vandra med Gud

25 feb, 2013

"Vi har haft fantastiska dagar på årets vintebibelskola", säger studierektor Hilde Melin. Torsdag till söndag har varit fullspäckade av undervisning, flödesbön, lovsång och gemenskap. 25 förväntansfulla elever i alla åldrar från olika orter i Sverige, Norge och Finland. Alla med en längtan efter mera av Jesus .

Så här säger en av eleverna: "Den Helige Ande uppenbarade Guds storhet, så att jag än en gång blev kärleksfullt påmind om att Hans vägar är större än mina. Att jag kan lita på Honom och ser en framtid som jag kan vandra med Honom. Det var en härlig omväxlande undervisning. Jag blir så lycklig över mångfalden, härliga personligheter som hjälper oss att se Gud, hans vilja och väsen. Efter lovsångskvällen kände jag mig fri som en fågel. Tack Jesus!"

Vinterbibelskolan avslutades på söndagsgudstjänsten med diplomutdelning av rektor Linda Bergling. Härliga vittnesbörd från eleverna och förbön av pastorerna Gunnar o Linda Bergling. Det var mycket glada och nöjda elever som åkte hem till olika delar av norden. Många hade fått nya vänner och redan nu blev det bestämd nya möten på konferenser och till bibelskolans start till hösten.

Läs mer om vinterbibelskolan, sommarbibelskolan och ordinarie bibelskolan.