Show translate page
Banner

Hela jag är så uppfylld av Honom!

20 jun, 2012
Gruppfoto sommarbibelskolan 2012

Till sommarbibelskolan som startade 11 juni, kom 24 förväntansfulla elever. Många var på Arken för första gången i sitt liv. Gemensamt för alla elever var att det fanns en längtan och en förväntan att Gud skulle möta dem genom Ordet och den helige Ande
.

-Hela jag är så uppfylld av Honom! Detta var en upplevelse som många kunde igenkänna, efter en vecka på sommarbibelskolan.

Sommarbibelskolan är en intensiv vecka där eleverna får möta alla bibellärare i bibelskolan ”Jesus helar och Upprättar” i deras huvudämnen. Genom undervisningen och flödet i den helige Ande har Jesus fått möta eleverna. En ny och djupare längtan har vuxit fram, en längtan efter en djupare relation med Jesus och att få lära känna Honom ännu mera.

Under fredagskvällen vittnade många om ett nytt Gudsmöte och flera hade fått fysiskt helande under veckans undervisning och förbön.

Här kommer lite citat från deras vittnesbörd:

-Fick mig definitivt att förstå att Jesus är min Nr 1. Inget funkar utan Honom, han är mitt allt!

-Hela jag är så fylld av Honom. Friden i mitt hjärta är nu total. Tack Jesus!

-Vet inte hur jag ska beskriva, men nu har just sista lektionen slutat och mitt hjärta är helt varmt och fullt med Guds kärlek som aldrig sinar! Mitt hjärta bankar för Jesus!

-Under mitten av veckan försvann värk i min axel och blödning från tarmarna som jag haft i sju månader upphörde. Blev också uppfylld av Anden.

-Jag har fått en klarare syn på Jesus.

Sommarbibelskolan har gett mersmak och en längtan efter mer undervisning. Den har gett redskap till den fortsatta vandringen med Jesus.

Det var en mycket glad och tacksam grupp som söndagen 17 juni avslutade en härlig vecka - en vecka där Gud hade fått möta dem, tala till dem och ge ny kraft och förväntan inför framtiden!