Show translate page
Banner

Helandekonferens i Finland samlade många

09 maj, 2012

Församlade till JHU i Finland

Församlingen Arken anordnade en Jesus Helar och upprättar konferens i samarbete med Majakka-församlingen i Esbo, Finland den 4-6 maj. Helgens alla möten samlade mer än 800 besökare.

Lovsångsteam på JHU Finland

Mötena inleddes med härlig lovsång där folk hängivet prisade Gud. Lovsången leddes av Christina Tärnroth och många av Arkens egna sånger som blivit översatta till finska sjöngs.

Linda predikar i Finland

Pastor Linda Bergling predikade starkt om helandet som tillhör var och en genom Jesu försoningsverk. Nästan alla kom till förbön för att möta Guds förvandlande kärlek och kraft, som berörde många djupt, både på själens och kroppens område.
 
Peter predikar i Finland

Peter Nordberg predikade med stark uppenbarelse från Ordet hur Gud verkligen vill bota sjuka. Från Hans sida finns inga hinder. Han predikade också om att Gud har en dröm för varje enskild människa och den kan bara hittas i gemenskapen med honom.

 Flödesbön på JHU i Finland Till flödesbönen på lördag morgon kom cirka 90 hungriga människor. Där berörde Gud med sin underbara kärlek, som smälter det frusna och helar djupa svåra minnen. Han ledde många själar till vila och ro som man kan hitta i vår himmelska Pappas närhet.

Ett par vittnesbörd som människor ville ge efter konferensen:
En kvinna hade burit en stor och djup sorg för att hennes barn och barnbarn hade dött tragiskt. Gud berörde henne så att hon kunde förlåta dem som hade förorsakat döden. Gud lyfte bort hennes sorg och hon fick tro att hon kan hjälpa andra som har drabbats med liknande saker.

En annan kvinna berättade hur Gud hade mött henne i hennes förkastelse och sorg över att hon inte hade haft föräldrar. Hennes mormor tog hand om henne, när hon var liten. Guds kraft och kärlek kom över henne och helade hennes själ på djupet.

Många vittnade om hur Guds frid och glädje kom till deras liv och de fick nytt hopp till framtiden.

Bönetunnel i Finland