Show translate page
Banner

- Han berörde min själ

18 apr, 2012
VITTNESBÖRD FRÅN HELANDESÖNDAGEN DEN 13 NOVEMBER 2011

Jag hade smärtor i benen och högt blodtryck. Gud lyfte min blick till att se att han ser och vet allt och Han lät mig känna glädje och tacksamhet när jag fick förbön.
Anonym

Jag hade en gammal skräck att bli mobbad, förtalad, föraktad och ensam. Redan vid predikan fick jag ta emot Guds löften och valde att tro på dem. I förbön gick vi djupare och det kändes gott och tryggt.
Anonym

Jag bar på en del oro och bekymmer på några livets områden, ekonomi, jobbet och en anhörig. Gud talade jättestarkt genom predikan och jag upplevde Hans frid, tro och förtröstan på de områden där jag behövde det. Jag fick förnyad kraft och styrka. Även förbön betjänade mig på flera av de ovanstående områdena.
Anonym

Jag ville ha ett extra möte med Gud. Jag fick efter en lång tid släppa på ett bekymmer som plågat mycket. Under förkunnelsen fick jag tro på att jag kunde kasta mitt problem på Herren. Nu är jag fri.
Anonym

Jag behövde råd, stöd och hjälp och ville gensvara till Jesu kallelse och omsorg. Han berörde mig djupt i min själ och vilja, med sin renhet och glädje. Han uppmuntrade mig och gav mig en inre vision.
Morgan

Jag hade behov både på fysiska och psykiska områden. Jesus mötte mig med sin kraft och fyllde mig glädje och lovsång. Jag är tacksam för Gud att allt är fullbordat på korset.
Maria