Show translate page
Banner

Vittnesbörd från Jesus helar och upprättar-konferensen

02 apr, 2012

När jag kom till JHU, så kände jag att jag inte var god nog. Jag hade även relationsproblem på jobbet. På förbönen bad de just för dessa sakerna.
-anonymt-

Jag hade väldig värk i mina axlar när jag kom till JHU. Jesus helade mig i konferensen och jag har sovit hela natten utan att vakna av värk.
-anonymt-

Jag ville ha förbön för bäckenen, att det ska bli tillrättat. Nu har högra sidan åkt ner som det ska och det känns skönt.
-anonymt-

Jag ville bli helad och befriad från förkastelse, värdelöshet och dåligt självförtroende. Jag fick tro att svåra saker från tidigare i livet inte längre har makt över mig. Jag blev även helad från en infektion som jag hade.
-Synneva-

När jag kom till JHU, så var mina ben olika långa och jag hade värk i knäna. Under förbönen växte det ena benet ut. Nu har jag lättare att stå och det gör inte längre ont i knäna när jag rör mina ben.
-anonymt-

Jag hade haft en kronisk ryggsmärta i 20 år. Under förbönen blev vänstra benet längre och den nedre delen av ryggen och höften på vänstra sidan helade. Vänstra delen av skuldran och nacken blev helade också.
-Christina G-

Jag led av rädsla, fruktan och tunga bördor. Jag hade felaktiga kopplingar till människor och var ensam. Jesus helade mig från allt detta.
-anonymt-