Show translate page
Banner

- Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna må så bra

20 jan, 2012

Vittnesbörd från helandedagarna 16-18 januari 2012

Deltagarna fick svara på frågorna: Vad var ditt behov när du kom? Vad gjorde Jesus och DHA smörjelse genom förbönen och betjäningen? 

Jag behövde komma upp ur fördärvets grop och få mina fötter på klippan. Behövde få tro på Jesus igen.
Jesus gjorde så att jag kunde få lätta på trycket, gråten lossnade och en helandeprocess satte igång. Jesus rörde vid mina tankar och känslor. Jag fick en stark förvissning att Jesus, den helige Ande och inte minst Fadern är på min sida. Han lämnar mig inte. Orden som bads ut över mig gick rakt in i mitt hjärta. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna må så bra, jag var fullständigt bruten när jag kom.

------------------

Min själ behövde vårdas om och kärleksrelation med Gud behövde stärkas.
Jag blev berörd av den helige Andes smörjelse i mitt inre och då började jag att känna att Gud verkligen älskade mig. Jag blev satt fri. Sedan fyllde han mig med glädje och frihet. Jag började att tacka Jesus för allt det goda han har gjort för mig. Jag bara blev så glad. Jag såg att Gud är verkligen Gud. Att i honom har jag allt. Jag är fullständigt FRI.

------------------

Jag behövde bli fri från prestation och fruktan.
Jag kände Guds kärlekssmörjelse påtagligen. Jesus kom in och lyfte ut smärtor från vissa minnen. Jag fick större upplevelse av Herrens godhet och nåd. Fick profetiska hälsningar och bekräftelse på min kallelse.


----------------

Jag behövde ta emot befrielse och helande.
Jesus tog hand om alla gamla oförrätter jag har varit med om och jag fick gå fri. Glömma det som varit och sträcka mig framåt. Han satte upp en mur runt mitt hjärta, ett skydd mot intrång.
Jesus uppmuntrade mig: Han älskar mig. Han var utvalt mig. Jag skall inte frukta för Han är med mig. Han ser mig. Bönen styrkte mig så att jag känner mig uppmuntrad i att ”ta för mig av det Gud vill ge mig”. Jag känner mig omtumlad, men lättad och glad. Jag ser fram emot att få upptäcka mer och mer. Känner mig säkrare och gläder mig över mitt nya skydd.