Show translate page
Banner

- Jag har fått förnyat hopp för framtiden!

26 jun, 2011
Vittnesbörd från Helandedagar 15 – 17 juni 2011

Jag kom till Helandedagar med behov av helande från myelom/blodcancer. Det har varit underbart att komma in i den helige Andes flöde och att få fokus på Jesus igen. Jag har fått personliga tilltal som har uppmuntrat och stärkt mig. Jag upplevde frihet och glädje och har fått förnyat hopp om att min bästa tid ligger framför mig – en framtid i frihet, och att Gud vill använda mig.
Birgitta Lindvall, 65 år


Jag kom till Helandedagarna för att jag behövde helande i själen och kroppen. Jesus har berört mig på djupet och jag kände mig så lugn och fridfull. Det är en härlig atmosfär att vara i här. Jag känner mig mättad, som om jag har varit i finsk bastu invändigt.
Ritva Sand

Jag var i behov av helande från fibromyalgi och åkte till Helandedagarna. Dessa dagar har Guds Ord som jag har haft i mitt huvud trillat ner i hjärtat. Jag har blivit löst från saker och min kallelse blev bekräftad. Mycket av värken i min kropp har släppt!
Jerry

Jag kom till Helandedagarna för att jag ville uppleva Guds Faderskärlek och bli helad från sår i själen. Dessa dagar har jag fått sitta i Guds knä och ligga i Guds Fadersfamn. Jag kände Guds kärlek flöda genom mig och fylla mig. Jag har aldrig tidigare känt Guds kärlek till mig så starkt. Gud hjälpte mig att förlåta människor som har sårat mig och han lyfte av mig smärta och läkte såren. Jag har börjat se mig själv med Guds ögon. Nu vet jag att jag är trygg i Guds kärlek och att jag är värdefull. Gud har en stor plan med mitt liv. Jag går med Gud.
Linda

Då jag kom till Helandedagarna behövde jag helande och frihet från sömnproblem och depression. Jag har upplevd att tunga saker lättade på insidan och att jag blev fri från mycket fruktan. Jesus lyfte också av mycket sorg och smärta och jag fick ta emot Guds kärlek och trygghet. Gud förnyade mina drömmar och kreativa idéer. Jag upplever att jag har fått komma ut i mer frihet – jag började dansa. Jag har blivit löst på insidan av saker som bundit mig. Det här känns som början på något jag längtat efter länge!
Sofia

Jag kom till Helandedagarna för att jag behövde helande i mitt inre. Jag bar på stress och hamnade ofta i vredesutbrott. Gud uppenbarade att upphovet till den sorg jag bar på var en obearbetad sorg från min barndom och han lyfte bort den ur mitt liv och helade mig. Den lilla flickan i mig har fått tröst och har nu fått krypa upp i Gud Faders pappa-famn. Efter många år av instängdhet har jag kommit ut i frihet och glädje. Dags att leka!
Anonym

Mitt behov då jag kom till Helandedagarna var att jag önskade att få den helige Andes tilltal och ledning för mitt liv, fysiskt helande och helande i relationer. Dessa dagar har Gud visat mig vikten av förlåtelse gentemot dem som jag har haft en ansträngd relation till. Jag har fått krypa upp i Guds famn och fått vila och ro, och också fått uttryckt min glädje i lovsång, sann och strålande glädje. Jag har fått väldigt mycket andlig mat och hopp inför framtiden.
Bertil