Show translate page
Banner

Pastor Linda Bergling: "Tack för kärlek och uppmuntran från 60-70"

03 jan, 2018

Ännu en gång Gott Nytt År! Lyssna gärna på nyårsdagens möte på Youtube på Arken där pastor Linda Bergling predikar över de ord församlingen fått inför det kommande året. Här är länken till gudstjänsten: 
https://www.youtube.com/watch?v=8AFcfcWSMjA


Nu på söndag firar vi pastor Linda som fyller 70 år. Vi firar med att äta en bit mat tillsammans och ha gemenskap med varandra efter söndagsgudstjänsten. 
Under de tio år som gått sedan pastor Linda fyllde 60 år har många glädjande saker hänt i och genom församlingen Arken tack vare de gåvor som kom in som födelsedagspresent till Arkens missionsarbete. Marken till centret i Kolkata köptes in för 300 000 kr. Centret har byggts färdigt. Många gåvor har kommit in till centret bland annat en bil. Många har fått vaccinering och kvinnor har fått sömnadsutbildning. Arken har haft pastorskonferenser i Indien och på Filippinerna. Mycket har också gjorts i Nepal: En buffelfarm har byggts och ett flickhem håller på att byggas. Pastor Linda med team har också varit i Israel och Minsk med Arkens helandetjänst. Mycket mer har gjorts, läs gärna om detta här:
http://arken.org/Mission.aspx


Så här säger pastor Linda inför sin födelsedag 
Var med och bed med mig! Om inte Herren återvänt och om jag får leva så är detta min färdplan för de kommande fem åren:
... att stärka och vidareutveckla Arkens redan existerande helandetjänst, bibelskola och retreatcenter.
... att rusta och fortbilda förebedjare och ledare i biblisk helandetjänst i vänförsamlingar och utposter.
... att rusta och fortbilda ledare och förebedjare i helandetjänst och församlingsbyggande internationellt.
... att översätta mina böcker och material om helande till olika språk, såsom engelska, ryska, finska och norska.
... att utveckla en ny gren i Arken inom området ledarskap, pastorstjänsten och församlingsplantering (Ledarkurs och mentorskap).
... att arbeta ut helandetjänsten via TV och webb-TV.

Hennes önskan:
Att ni alla som gått på Arkens bibelskola ”Jesus helar och upprättar” och som inte rotat er i en församling eller kommit i tjänst, återvänder till Arken och hjälper mig inom något av dessa områden, antingen på plats eller på distans.

Hennes måtto: 
Fråga dig inte först vad du själv har i ditt hjärta, utan vad som finns i Herrens hjärta, hans vilja, önskningar, visioner och drömmar. Då kommer du att hitta rätt både när det gäller din kallelse, din tjänst och din framtid. Vill du vara med och hjälpa mig att genomföra detta så önskar jag först och främst dina förböner, och även din gåva. Särskilt till min födelsedag den 7 januari 2018.

Här kan du sätta in din gåva:
SWISH: 1230 337 782 (märk inbetalningen Lindas internationella helandetjänst) 
Handelsbanken Sverige Bankgiro: 549-7714
Handelsbanken FINLAND: FI81 3131 3001 1336 77 
Handelsbanken NORGE: 9046.12.44180
DANMARK: Danske Bank regnr 9570 kontonummer 8984220


Välkommen att vara med på födelsedagsfesten efter söndagsgudstjänsten! Vi firar med att äta en bit mat tillsammans och ha gemenskap med varandra. Vi vill att du anmäler dig om du kommer till middagen på info@arken.org