Show translate page
Banner

Konferens i Vitryssland

07 nov, 2017

Minsk 2017

”I hans närvaro – helande och utrustning” var namnet på den årliga troskonferens i september som anordnades gemensamt av de kristna församlingarna i ”Full Gospel Association” i Vitryssland, dit pastor Linda Bergling var inbjuden. Dessa dagar blev en oförglömlig upplevelse av den helige Andes beröring.

Konferensen började med ett pastorsseminarium, där Linda talade om att Jesus är Guds evangelium, att ha sin identitet som ledare i att man är Guds älskade barn, att kunna tjäna utan stress och oro och vara trygg i hans kärlek. Det blev en stark överlåtelsestund där många fick lämna trötthet, uppgivenhet, kriser och bekymmer till Gud och åter ge sitt hjärtas kärlek till Jesus. Många var djupt berörda och grät. Det blev en stark påminnelse om att Gud älskar hela världen och vill möta varje människa på ett personligt sätt.

Minsk 2017

Första mötet inleddes av biskop Leonid Voronenko och under konferensen var det lovsångsteam från flera olika församlingar som var med och tjänade i den helt fullsatta lokalen. Under Lindas predikningar spred sig Guds kraft och kärlek till alla och den helige Ande kom med mycket personliga profetiska tilltal. Guds närvaro var mycket påtaglig och stark under alla mötena. Det var som om Jesus närmade sig varenda person individuellt och berörde dem genom sitt ord. Den fantastiska atmosfären av den helige Ande fyllde vars och ens hjärta. När det erbjöds förbön strömmade människor fram. Tillsammans med pastor Linda var det ett stort team förebedjare från Arkens dotterförsamling i Minsk som var med och betjänade i bön i mötena. Konferensen avslutades med en bönetunnel då alla pastorer och ledare från olika församlingar var med och bad för deltagarna.

Minsk

Minsk

Minsk

Minsk