Show translate page
Banner

Faddergalan 2017

07 nov, 2017

Faddergala 2017

Faddergalan den 28 oktober blev en glädje- och festkväll då vi tillsammans fick göra en insats för barnen i vår värld som lider nöd. Kvällens gästartister var Nenne Lindberg med sitt band, kända bl a från Kanal 10. Med musikalisk skicklighet, stor glädje och entusiasm sjöng de välkända sånger av lite äldre årgång och med ett klart evangeliskt budskap. Det var verklig frälsningsglädje och stor igenkänningsfaktor hos publiken som gärna klappade takten och sjöng med.
- Den är i det ögonblicket som man delar det man har, som man upptäcker den stora glädjen i att vara personligt kristen. Jag blir nyttig för någon annan, sa Nenne Lindberg. Man förlorar aldrig något när man delar med sig.

Arken Worship inledde och avslutade kvällen med sångerna Kids of Grace och No longer slaves. Under kvällen medverkade också en grupp barn från församlingen och Kungsskolan med musik och sånger. Videoreportage och vittnesbörd från Arkens missionsprojekt i bl a Vitryssland, Kambodja, Nepal, Indien, Rwanda, Uganda och Filippinerna visades. Pastor Linda inspirerade till kvällens insamling som gick till flickhemmen i Nepal och Kolkata och till djurfarmen/mejeriet i Katmandu. Alla intäkter från café, second hand, lotteri och insamling/gåvor blev sammanlagt drygt 120 000 kronor. Stort tack till alla lokala företag som var med och sponsrade genom att ge bl a lotterivinster och matvaror till serveringen!
Tillsammans kan vi göra skillnad!
Se gärna inspelningen från Faddergalan på Youtube.