Show translate page
Banner

Vittnesbörd från helandedagarna i september och oktober

21 sep, 2017

Några helandedagsgäster vittnar om vad de
upplevde
under helandedagarna i september:
 

Blev fri från förkastelse
Jag kom med förkastelse, kände mig utstött från församling samt med fysiska plågor. Nu känner jag mig fri, stark, uppmuntrad och tröstad. Gud är god. Tack för förbön allihopa! HALLELUJA!

Fick glädjen tillbaka och ny styrka och kraft
Kom med behov av ny styrka och befrielse från saker jag inte fått grepp om. Gud befriade mig från band som hållit mig fast sen barndomen. Fick glädjen tillbaka och jag fylldes av ny styrka och ny kraft. Mitt liv har fått en ny vändning. Min kallelse har blivit stadfäst.

Jesus berörde hjärtat
Jag hade självmordstankar, hade dålig självbild samt panikångest och depression. Jesus berörde mitt hjärta och strömmar av vattenbäckar flödar
nu inombords. Det går ej att beskriva med ord. Tro mig!

Hjärtat har börjat läka
Jag ville få helande från utmattning och helande av såren från min skilsmässa. Jesus tog bort varet och inflammationen i mitt hjärta och jag känner att hjärtat har börjat läka. 

Vågade öppna sig mer än tidigare
Ville få ett möte med Gud. Jag har varit här många gånger och det har varit upplyftande/fantastiskt varje gång men denna gång var det mycket mer på djupet. Jag har vågat öppna mig mer än tidigare och många saker som varit i det undermedvetna har dykt upp. Så djupt som Guds Ande kan tränga in i ens djupaste innersta kommer en psykolog aldrig att lyckas med. Dr Phil får bli nr 2: Ett stort tack till er som gjort detta möjligt. Det här är otroligt!


Några helandedagsgäster vittnar om vad de upplevde 
under helandedagarna i oktober:

Jag ville möta Gud och hans kärlek
Först fick jag mjuka upp hjärtat och känslorna med Guds kärlek. Sedan
kom uppgörelse med synd och förlåtelse för det. 
Under förbönssamtalen
fick jag många ord om Guds kärlek utbedda 
och mitt tungotal fick en uppfräschning. Mycket  mörka tankar och känslor har fått släppa sitt grepp.

Behövde bli fri från fruktan
I förbönssamtalen under tisdagen och onsdagen befriade Gud mig från fruktan och gav mig AHA upplevelser om vem JESUS verkligen är och vad han har gjort för mig.
Under flödesstunden blev jag fylld med Den Helige Ande. Nu är jag fylld med TRO och TILLFÖRSIKT och jag HAR INGEN fruktan.

Jag ville bli hel i mina inre sår, ett helande i själen
Under tisdagen fick jag öppna mig och berätta om det som tyngde mig. Jag fick lämna allt  som var jobbigt till Jesus. Under flödesstunden blev jag andedöpt och började tala i tungor. Nu känner jag mig som en ny människa i Kristus och vill vandra nära Gud och Jesus och ha en djupare kontakt genom Den helige Ande.

Jag ville känna Jesu Kärlek
Jag blev andedöpt.

Jag ville få hjälp med speciella tankar och hade fysiska behov
Under den Helige Andes smörjelse fick jag ut det onda i kroppen. Och jag fick prata ut mina känslor i själen. Nu känner jag mig gladare. Och har glädje till GUD och en längtan att läsa Bibeln.

Jag önskade helande till Ande, Själ och Kropp
Under förbönssamtalen kände jag hur bojor och band släppte. Och smärtsamma upplevelser från barndomen som jag fick nämna och lämna. Spänning och fruktan har släppt. Nu har jag kommit nära Gud igen.

Jag ville bli helad
Jag ville bli helad från Lipödem (svullna ben pga dåligt fungerande lymfsystem) och önskade ett helande från brock på magmunnen. Under flödesstunden upplevde jag att mina ben kändes mycket lättare och jag kunde springa springa som jag inte gjort på 6 år. Jag fick hopp och förtröstan och återigen KÄRLEK


Välkommen du också att komma till Arkens helandedagar

Vi har Helandedagar ungefär en gång i månaden. Nästa tillfällen under hösten
är 20-22 november och 4-6 december. Anmälan minst 10 dagar innan.

Läs mer här: http://www.arken.org/helandecenter/helandedagar.aspx