Show translate page
Banner

Förbön och flödesbön under Mirakelkonferensen

24 jul, 2017

Arkens helandecenter erbjöd enskilda förbönssamtal på tisdagen och torsdagen under Mirakelkonferensen. Ett 40-tal personer fick förbön och blev hjälpta både till kropp och själ. På måndagen och torsdagen var det flödesbönsmöten. Anita Björk ledde mötet tillsammans med några av Arkens förebedjare. Arkens förebedjarteam som utrustats på Arkens bibelskola Jesus helar och upprättar gjorde en fantastisk insats under konferensen, säger en rörd Anita Björk. 

Det var också ett flödesmöte på onsdagen som leddes av Birgitta Rosen. Hon är även ledare för Arkens TV-arbete. I hans närhet var titeln på mötet. Birgitta talade om att Gud är nära och att skiljemuren är borttagen och vi kan ständigt vara inför Guds ansikte. Anita och Birgitta är båda äldste i Församlingen Arken.


Vittnesbörd om helande

Jag ligger och lyssnar på internet natten mot söndag den 23/7 på Peter Ljunggrens predikan från kvällsmötet 21/7. Efteråt pratar Birgitta Rosen med en man vid namn Johnny som vittnar om hur han blivit helad av Jesus. Birgitta inbjuder sedan till bön och läkedom nämner ett antal sjukdomar. Bland annat knät och det har jag haft enormt stora problem med och inte kunnat gå utan enorm smärta och enormt haltande gång. Jag lydde och la min hand på knät och bad. Somnade därpå och vaknade på söndag morgon och kunde till och med springa utan problem. Halleluja halleluja! Jag är så glad och tacksam för ert arbete och tjänande för att sprida vår herre Jesus fantastiska gåvor och löften och evangeliets hemlighet. 
Guds frid!  Classe