Show translate page
Banner

Mirakelkonferensen har varit en underbar vecka fylld med fantastisk undervisning och mycket uppmuntran till Kristi kropp i Sverige

23 jul, 2017

Peter Ljunggren har predikat på Mirakelkonferensens helgmöten. Han hade ett starkt budskap till Sverige som Gud nu lagt på hans hjärta. Vi behöver förstå att det är Jesus som redan gjort allt för 2000 år sedan och nu är det dags för oss att gå ut med evangeliet om Jesus, Guds Son, som sänd av Gud kom för att visa oss vem Gud egentligen är. När evangeliet förkunnas så åtföljs det av tecken, under och kraftgärningar. Då vill människor möta Jesus och ta emot honom i sitt hjärta. Många vittnade om helande under lördagkvällens möte. Söndag eftermiddag var ett uppmuntrande möte där Peter delade många vittnesbörd från sin egen väg ute på missionsfältet, hur han fått se Jesus göra under, tecken och kraftgärningar. Han uppmuntrade mötesdeltagarna till att gå ut och dela evangeliet frimodigt och erbjuda förbön för människor i sin omgivning. 


Pastor Gunnar Bergling predikade om att församlingen är den plats där vi tillsammans med våra olika gåvor är med och för ut evangeliet. Genom vårt samarbete med varandra blir vi starka och alla är lika viktiga och värdefulla. Pastor Linda Bergling predikade om tryggheten i Jesus Kristus och att vi får vara dem vi är. Vi ska inte bli som nån annan som vi beundrar utan vi ska vara dem som Jesus skapat oss till att vara. En grund är lagd - Jesus Kristus.

Under hela veckan har det varit en uppskattad barnkonferens och två kvällsmöten för ungdomar. Mirakelkonferensen har varit en fantastisk vecka. Vi är så glada över alla våra gäster som varit med under denna vecka och gjort den till en fest. Vi är så tacksamma för bibelskolans årskurs tre som har varit ledare i arbetet under konferensen, ett stort tack till er. Församlingen och många andra frivilliga hjärtan, händer och fötter har tjänat och skött om konferensdeltagarna på olika sätt. Tack alla ni som hjälpt till i lovsången, mötena, cafeterian, bokhandeln, städningen med mera. 

Välkommen till hösten till vår bibelskola "Jesus helar och upprättar" som börjar den 30 augusti. Där kan man få sitta ner varje dag och bli välsignad och utrustad. 
Läs mer här: http://www.bibelskolan.org/

Välkommen också till höstens olika konferenser. Hoppas att vi ses igen.
Gud välsigne dig!