Show translate page
Banner

David Prakasam och Gayle Claxton på Arkens Mirakelkonferensen

18 jul, 2017

Petri och Caroline Kosonen ledde lovsång

Petri och Caroline Kosonen, pastorspar från finska Pingstkyrkan i Södertälje, inledde  mötena de första dagarna på mirakelkonferensen. Predikade gjorde Gayle Claxton från "Voice in the City" i Tyskland där hon arbetar tillsammans med Suzette Hattingh. Läs mer här: (https://www.voiceinthecity.org/en/about/gayle-claxton)


Gayle Claxton

Gayles undervisning är så praktisk för oss kristna. Hon brinner för att vi ska växa och mogna. Hon predikade utifrån 2 Kor 4:16 om den utvärtes och invärtes människan, hennes mål med predikan var att vi skulle förstå att vi är övervinnare genom Jesus, för större är Jesus som bor i oss än den som är i världen. Hon undervisade också om förlåtelse på ett sätt som var mycket konstruktivt och alla på mötet fick praktisera att förlåta. Glöm inte att du kan ta del av denna undervisningen i efterhand på TVarken:
 

https://www.youtube.com/watch?v=83Jd1UQzucM 
och
https://www.youtube.com/watch?v=IkN1FPaR9mI


David Prakasam

På måndagkvällen var det dags för David Prakasam, Arkens samarbetspartner i Indien sen många, många år tillbaka, att predika. Hans två predikningar var en stark proklamation av vem Jesus är och vad som händer i Indien genom alla de församlingar som David och hans fru Ketzia är samarbetspartner med. De är också genom sitt arbete genom Jesus räddningen för många, många barn. Mötena går att se i efterhand här: 
https://www.youtube.com/watch?v=PaCP1lCN_7o
och
https://www.youtube.com/watch?v=04LwbyeEBAY


Förbön

Alla Mirakelkonferensens möten erbjuder förbön på slutet av mötena. Många mötesdeltagare har fått uppleva stark beröring av den helige Ande och fått hjälp också på flödesmötet som var på måndagen. Vi är så tacksamma till Jesus för allt som han har gjort och gör genom församlingen och dess förebedjare. Flera dagar återstår och vi ser framemot vad Gud kommer att göra. Välkommen!