Show translate page
Banner

Mirakelkonferensen har börjat på topp

16 jul, 2017


Lördagsmötet började med underbar lovsång ledd av Petri och Caroline Kosonen.


Många hade kommit för att lyssna på kvällens predikant Jens Garnfeldt. Han talade om att Sverige är på väg att förändras och att vi ska fylla våra horn med olja. När den helige Ande kommer över oss vill han uppenbara evangeliet på ett sånt sätt att vi börjar röra på oss. 

Evangeliet är Guds kraft till frälsning för var och en som tror. Gud smörjer vanliga människor och Sverige kommer att vändas tillbaka till Gud. Mötet avslutades med ett erbjudande om förbön för att bli uppfylld av den helige Ande. 


På söndagsförmiddagen fortsatte paret Kosonen att leda lovsången. Jesus blev upphöjd i härlig lovsång. Pastor Gunnar Bergling predikade utifrån Hebreerbrevet 1:1-3 om att sanningen kommer genom Sonen. Gud säger till oss att lyssna på Jesus. Han har räddat oss i förväg och vi får räkna med bönesvar.

Årskurs tre i Arkens bibelskola hade sin avslutning. Diplom delades ut till eleverna av pastor Linda Bergling. På bilden nedan ser vi bibelskolans lärare som lyssnar på bibelskoleelevernas tal. Det var fyllt av tacksamhet över den undervisning de fått under bibelskoleåret. 


På söndagseftermiddagen fortsatte Jens Garnfeldt att predika. Han fortsatte att predika om att evangeliet är Guds kraft till frälsning för var och en som tror, med betoning på var och en som tror. 


Söndag kväll 19.00 och måndag förmiddag 10.00 kommer Gayle Claxton från Tyskland att predika. På måndag eftermiddag är det flödesbön 14.00 öppet för alla. Måndag kväll kommer David Prakasam att predika 19.00. Välkommen!

Läs mer här: 
http://www.arken.org/konferenser/aktuella-event/mirakelkonferens-2017