Show translate page
Banner

Mirakelkonferensen flödade över av underbar lovsång

25 jul, 2016

Mirakelkonferensens alla möten inleddes med underbar lovsång ledd av olika Arken worship team. 

En del sånger var äldre och en del helt nya. Lovsångsledarna Christina Tärnroth, Åsa Dahlberg och Kari Holst-Larsen har fått många sånger av Herren som berikar församlingen Arkens lovsångstjänst och är till stor glädje i lovsången. Många duktiga sångare och musiker deltog i lovsången. 

På torsdagseftermiddagen var det lovsångsmöte "Alla nationer prisar Gud" med härlig lovsång på flera olika språk. 

Pastor Olga Levchenko och team från Arkens dotterförsamling Church of the Glory of God i Minsk, Vitryssland och en musikgrupp från St Petersburg sjöng och spelade. Kirsti och Spark Eastwood, som är Arkens missionärer i Wisconsin bland indianer, deltog. Gäster från Murmansk på Kolahalvön var också med denna eftermiddag.

På fredagen var det återigen dags för en eftermiddag med lovsång "Inför ditt ansikte". Ett möte med underbar lovsång och tillbedjan inför Herren och som någon uttryckte det: "En övning inför evigheten där vi ständigt ska lovsjunga Gud."

En Jubileums-CD har givits ut med anledning av Arkens jubileum. CDn innehåller en samling av de mest omtyckta sångerna från lovsångskassetter och CD som givits ut på Arken under 30 år 

Du kan beställa Jubileums-CDn från Arkens webshop: http://store.arken.org. 

Lyssna på mötena i efterhand på youtube klicka HÄR