Show translate page
Banner

Arken firade 30-års jubileum på lördagseftermiddagen med en härlig fest

23 jul, 2016

Många församlingsmedlemmar och gäster hade kommit till jubileumsfesten för att fira att Arken fyller 30 år i år.

"Jag blir bara mer och mer förälskad i Jesus" sjöngs med glädje och innerlighet i början av festen. Tacksamheten är stor till Jesus över allt som Arken fått vara med om under dessa 30 år. Pastor Gunnar var den första medlemmen i församlingen Arken, han berättar att mycket helande och stort engagemang präglade Arken redan från början när församlingen bara bestod av några få. Pastor Linda jämförde församlingen vid ett pärlhalsband med knutar mellan pärlorna så att det inte rasar i sönder. Församlingen sa Linda ska vara en behållare för kärlek till Jesus och församlingen, förlåtelse och helande, tro på framtiden, tacksägelse, överlåtelse och mycket mycket mer. 

Flera av gästerna gav presenter och tackade församlingen Arken och pastorsparet. Roger Larsson gav ett vacker rött glashjärta. Församlingen i Minsk gav flera gåvor. Peter Ljunggren och Terje Liveröd höll också tacktal. De äldste i församlingen ledde alla i förbön för pastorerna Linda och Gunnar Bergling. Som avslutning sjöngs Arkens visionssång. "De svaga stärker vi, de sjuka botar vi, de som drivit vilse för vi tillbaka och behandlar dem med kärlek och barmhärtighet". Sedan bjöds det på kaffe och rulltårta med grädde. En lyckad och välsignad fest som inger hopp för nästa 30 år.

"Tack Jesus för din trofasthet" är titeln på en Jubileumsbok som getts ut speciellt till jubileet. Där kan du också beställa en Jubileums-CD som givits ut med anledning av Arkens jubileum. Här finns Arkens webshop: http://store.arken.org. 

Lyssna på mötet i efterhand på youtube klicka HÄR
Här kan du se Mirakelkonferensens fortsatta program: PROGRAM