Show translate page
Banner

Gunnar Bergling och Suzette Hattingh predikade torsdag och fredag på Mirakelkonferensen

22 jul, 2016

Mycket folk med stor förväntan hade samlats för att lyssna till Suzette Hattingh på torsdagskvällen

Suzette presenterade hennes och Gayle Claxtons arbete "Voice in the City". De har båda tidigare arbetat med Reinhard Bonnkes ministry i förbönstjänst. Nu för de ut evangeliet till de platser dit ingen går, till de onådda folken ute i djungeln, fängelser och till städerna i Europa. Hennes budskap för kvällen handlade om bönetjänsten som behövs för att vi ska få genombrott i våra liv, väckelse i våra städer och länder. Fem bönealtaren talade hon om. 1) Det personliga altaret, bönen hemma i ditt sovrum när ingen ser dig. 2) Familjealtaret, vi är med i Guds familj, Fader, Son och helig Ande, bönen du ber tillsammans med din familj och i ditt hem och när människor besöker dig. Vi står upp för Jesus inför våra medmänniskor. 3) Altaret i församlingen och kyrkan, bönemöten. 4) Stadsaltaret, kristna från olika sammanhang som ber tillsammans regelbundet. 5) Nationellt altare, "...men mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land." 2 Krön 7:14. Suzette uppmanade oss att be åtminstone en minut varje dag för Awakening Europe Scandinavia på Friends Arena i oktober. Hon avslutade med att betona betydelsen av att leva i förlåtelse.

Lyssna på mötet i efterhand på youtube klicka HÄR

Gunnar Bergling höll ett bibelstudium på fredagsförmiddagen om hur Gud kallat alla människor, man och kvinna, till att vara en del av hans kropp.

Gunnar betonade vad viktigt det är att vi hittar vår plats i Kristi kropp för att den ska fungera och som han sa: "Foten ska inte trampa ner ögat utan vara där den ska vara." Vi är alla olika och det är det som är poängen för att allt ska bli gjort. Gunnar delade hur Gud kallade honom att bli en herde, men att han inte tyckte att det var så naturligt för honom, men Gud visste bättre. När sen det var dags att starta församling tyckte han inte att han hade några män som kunde bistå honom. Men då visade Gud att han hade fantastiska kvinnor som var fullt kapabla att hjälpa honom bygga församlingen. Han fortsatte med att dela om skapelsens syn på man och kvinna, att de stod bredvid varandra i ansvar och rådande. Sen kom syndafallet och djävulen kom in. Mannen blev den rådande och detta fick svåra konsekvenser för kvinnans roll. Men i frälsningen är vi lösta från syndens konsekvenser och vi är tillbaka till Guds ursprungsplan där man och kvinna står bredvid varandra igen och råder och tar ansvar tillsammans, båda kan gensvara till sin kallelse och använda de gåvor Gud lagt ner i dem. 

Lyssna på mötet i efterhand på youtube klicka HÄR

Här kan du se Mirakelkonferensens fortsatta program: PROGRAM