Show translate page
Banner

Linda Bergling och Curt Johansson på Mirakelkonferensen

20 jul, 2016

Linda Bergling predikade om att när vi älskar Jesus gör han oss till människofiskare och vi får följa honom i helandetjänsten 

Hon talade om att Gud har fört oss ut ur mörkrets rike och satt oss i den älskade Sonens rike och att vi ärvde döden från Adam men i Jesus Kristus har vi fått evigt liv. Allt som vi ser är skapat genom Jesus och till Jesus, fortsatte Linda. Hon uppmanade oss att leva i Honom och rota oss i Honom, som det står i Kolosserbrevet 2:6-7 “Liksom ni tog emot Kristus Jesus som Herren, så lev i honom och låt er rotas och uppbyggas i honom och befästas i tron i enlighet med den undervisning ni fått, och överflöda i tacksägelse.” Mötet avslutades med förbön för att få uppleva mer av den andliga kärleksrelationen med Jesus. Linda Bergling undervisade också på onsdagseftermiddagen. 

Lyssna på mötena i efterhand på youtube klicka HÄR


På tisdagskvällen och onsdagens förmiddag predikade Curt Johansson med kraft och myndighet om den helige Ande följt av stark förbön

Curt uttryckte sin tacksamhet över samarbetet mellan Trosgnistan, som han kommer ifrån, och församlingen Arken. Han har varit 50 år i heltidstjänst nästa år. Som 20-åring kallades han till att predika och starta församlingar i Kenya, Afrika och i Indien. Nu har han nöd för Sverige och vill se väckelsens vind i Sverige. Han predikade starkt om hur vi behöver få uppleva den helige Ande bland oss. Det är då vi får kraft. Herrens Ande förmedlar liv och hälsa genom Ordet. Miraklernas tid är inte förbi, sa han. Han uppmanade oss att umgås med Gud så blir livet bara bättre och bättre, att inte nöja oss med det som är, utan sträcka oss efter mer från Herren. Curt predikade om Elisa och Paulus som exempel på personer som lämnade allt och förvandlades. Det finns en som kan hjälpa oss, hans namn är Jesus. Båda mötena som Curt predikade avslutades med stark och kraftfull förbön där många fick uppleva den helige Andes beröring. 


Curt Johansson predikar om betydelsen av den helige Andes närvaro i våra liv.


Här gensvarar en stor del av mötesdeltagarna till förbönsinbjudan.

Lyssna på mötena i efterhand på youtube klicka HÄRPastor Linda predikade om att när vi älskar Jesus gör han oss till människofiskare och vi får följa honom i helandetjänsten. 
Hon talade om att Gud har fört oss ut ur mörkrets rike och satt oss i den älskade Sonens rike och att vi ärvde döden från Adam men i Jesus Kristus har vi fått evigt liv. Allt som vi serär skapat genom Jesus och till Jesus, fortsatte Linda. Hon uppmanade oss att leva i Honom och rota oss i Honom, som det står i Kolosserbrevet 2:6-7 “Liksom ni tog emot Kristus Jesus som Herren, så lev i honom och låt er rotas och uppbyggas i honom och befästas i tron i enlighet med den undervisning ni fått, och överflöda i tacksägelse.” Mötet avslutades med förbön för att få uppleva mer av den andliga kärleksrelationen med Jesus.