Show translate page
Banner

Mirakelkonferensen har börjat. Årets tema är "Lyft blicken"

17 jul, 2016


Johannes Amritzer predikade på lördagskvällen

En avslappnad Johannes Amritzer uttryckte sin glädje över att vara på Arken och predika på lördagskvällen. Han delade sin längtan efter att få se församlingarna i Stockholm hitta varandra och stå tillsammans för människors frälsning. Hans budskap för kvällen var "Inte som jag vill utan som du vill". Den helige Ande kommer som Gud vill. Som exempel från Bibeln tog han fram Jakobs liv och hans brottningskamp med Gud från, 1 Mosebok kap 27-32. Han fortsatte att predika om Naamans helande från 2 Kungaboken kap 5. Mötet avslutades med stark förbön utifrån bland annat kunskapens ord som Johannes fått av Jesus.


Gunnar Bergling predikade på söndagsmorgonen

Pastor Gunnar Bergling predikade på söndagsmorgonen utifrån Apostlagärningarna om lärjungarnas frimodighet att föra ut budskapet om Jesu korsfästelse och uppståndelse från det döda. Han uppmanade oss att vi inte ska se på våra bekymmer och omständigheter och annat elände utan se på Jesu seger och vad han har gjort för oss. Pastor Gunnar vittnade om hur hans pappa blev botad från förlamning genom att en präst smorde honom med olja och bad en enkel bön. Vi ska vara ett folk som vittnar om vår tro och talar om vår Herre Jesus. Människor behöver få veta vad vi funnit i Jesus. Mötet avslutades med förbön för helande och många gick fram och fick förbön av Arkens förebedjare.Examen för åk 3 på bibelskolan

Arkens bibelskolas träningslinje är treårig. På söndagsmötet hade åk 3 avslutning och examen. Eleverna höll kärleksfulla tal till lärarna och delade ut personliga presenter till dem. Enligt lärarna har det varit en mycket uppskattad årskull som tjänat i församlingarbetet på ett fantastiskt sätt.