Show translate page
Banner

Vittnesbörd från helandedagar i december

07 jan, 2016

VITTNESBÖRD  HELANDEDAGAR 20151130---20151202

Behovet: Att bli påfylld, i glädje att känna glädje. Få klarhet i tankelivet till hans goda tankar.

D.H.A.  smörjelse under flödesstunden, måndag kväll samt tisdag em och kväll tog jag emot hans närvaro, fick känna hans godhet. Behövde inte prestera bara ta emot.

Jesus fick under förbönssamtalet i  D.H.A.  tisdag och onsdag klargöra min historia. Bryta felaktiga tankemönster.

Under flödesstunden, uppfyllelsedelen onsdag em visade mig Jesus sin kärlek på ett djupare vis. Kom med fred i att bli tvättad i hans närvaro, doppad ner i hans kärlek.

Den profetiska bönen och orden som bads ut under onsdagskvällen  gav hopp för framtiden . Att bli påmind om att stå på hans alla löften idag och inför framtiden.

Skillnaden före och efter Helandedagarna är den att Gud håller att tro på när det gäller hans löften, hans godhet.  En förökad tro på att han skall använda mig. En ökad styrka till att återgå till vardagen såsom arbete och sprida vidare av hans härlighet. Han har gett mig hoppet tillbaka. Jag hade mist tron på framtiden men genom dessa dagar har Guds ord, närvaro gett mig hoppet tillbaka. Hoppet om att livet kan vara gott. Och hoppet om att Gud har det bästa för mig.

Jag var trött på mig själv o av att fylla alla behov omkring mig. Under måndagen o tisdagen så blev Gud mer personligare med mig. Det var bra att sätta ord på mina rädslor.

Under förbönssamtalen visade Gud på sår som inte var läkta, fick gråta. Gå igenim en förlåtelseprocess o bad om helande av övergivenhetskänslor.Han lyfte av omedvetna ok som jag hade.

På onsdag e.m upplevde jag som en kärleksmåltid med Jesus. Glädje1 Kärleksfulla o uppmuntrande tilltal.

Vid den profetiska bönen kom det stora ord från en far som tror stort om mig hans barn.

Skillnaden efter helandedagarna.Närheten , intimiteten, kärleken från Gud har proklamerats så intensivt o tydligt att det kommer att påverka mig i fortsättningen. Gud säger till mig :Tala till mig, berätta vad du känner!

Mitt behov var: Att få hjälp efter en svår händelse. Kände stor smärta och sorg.

Under flödesstunden under måndag kväll och tisdag, em och kväll fick jag ligga i blött och möta Gud mer och mer.

Under förbönssamtalet  kom förståelse, kärlek och tröst. Bröt sorgens band och kunde med förtroende be för mitt problem.

Under flödesstunden gjorde Jesus och D.H.A.  under uppfyllelsedelen att glädjen och det nya hoppet kom in. Kände Guds kärlek och blev uppmuntrad till att Gud hör bön. Gud bryr sig om mig.

Den profetiska bönen och Orden som bads ut handlade om stark uppmuntran  av hans Ord som satt mitt i prick. Jesus lever och vet om allt.

Skillnaden före och efter: Känner frid, glädje och nytt hopp. Är förnyad och är väldigt glad att jag kom hit.

Behovet: Helad från depression. Kunna lämmna dåligt inflytande från anhörig mor. Att komma närmare HERREN.

Under flödesstunden, må och tisdag försvann min magvärk. Upplevde en större kärlek från HERREN.

På förbönssamtalet, ti och onsdag fick jag lämna av det som kändes som ett arv mamma nervositet.  Oro, och att bara få tömma ut sitt liv var mycket hälsosamt.

Under flödesstunden, ons em, forstod jag mer än förut hur mycket Gud älskar mig.

Den profetiska bönen och Orden som bads ut: Betydde mycket. Gud älskar mig och har planer för mig återigen tydliggare.

Skillnaden före och efter: Fått en djupare relation till min underbara himmelske Far. Förnyad på ett nytt sätt av hans stora kärlek till just mig och att hans planer att bruka mig i det arbete som pågår.