Show translate page
Banner

Kul på barnkonferensen

27 jul, 2015

Samtidigt med de vuxnas konferens har barnen haft sin konferens med många olika aktiviteter utomhus och inomhus. En film visades i barnmötena. Den hade spelats in av ledarna och handlade om fåret Fritz och en varg med dåligt självförtroende. Fåret hjälpte vargen att komma över sina misslyckanden och förstå att han var älskad och accepterad som han var av Jesus och Fritz. Vargen blev förvandlad av Jesu kärlek.

Utomhus fanns det fullt med roliga saker att göra till exempel Hinderbana i hoppborg, femkamp, rallybilar, studsmatta och trafikbilbana. Barnen hade också en musiktävling där Arve Birkeland spelade och barnen uppdelade i två lag fick gissa vad det var för sånger som spelades.

Barnen var glada och tacksamma . En av ledarna sa: "Det har varit en lättsam och trevlig barnkonferens, en av de bästa." Två clowner har roat barnen och serverat fika. Lasse Peterson predikade om att Gud inte tar bort allt som är jobbigt utan han vill att vi går igenom det tillsammans med honom. Barnen gensvarade när de vuxna ställde frågor och barnen kom med tankar och synpunkter. Elin och Rebecka som var några av ledarna säger: "Barnen har varit glada, hängivna i sångerna och mottagliga för det som Jesus velat ge dem denna veckan."