Show translate page
Banner

En dag av lovprisning på konferensen

23 jul, 2015

Jesus helar och upprättar nationerna. På onsdagens morgon var många nationaliteter samlade för att lovsjunga och prisa Herren. Mötet leddes av Anita R Broomé, en av ledarna på Arkens missionsavdelning. Tacksamheten till Jesus var stor över vad han gör på de olika platser som var representerade, Göteborg, Helsingfors, Wisconsin (USA), Vitryssland och Israel. Många vittnesbörd delades.

Lovsången och tacksamheten till Herren fortsatte på eftermiddagen i ett lovsångsmöte. Underbar lovsång och stark närvaro av Guds härlighet fyllde eftermiddagsmötet.

Så var det dags för dagens höjdpunkt, kvällsmötet med Henry Hinn. Henry hade ett mycket viktigt och starkt budskap till församlingen och till Sverige. Vill vi att väckelsen ska växa i Sverige behöver vi vara rädda om Guds närvaron i våra liv, vår församling och Sverige. När vi tillbedjer kommer Guds närvaro. Bara tillbedjan bryter igenom och förändrar Sverige. I Guds närvaro finns beskydd, helande och frihet, det öppnar dina andliga ögon och öron.