Show translate page
Banner

Sverigedagen på Arken

21 jul, 2015

Sverigedagens kvällsmöte var innehållsrikt. Mycket lovsång och trumpetsolo. Roger Larsson tågade in med svenska flaggan följd av Linda Bergling med samedräkt och samernas flagga, Ann-Sofi Rosqvist med sverigedräkt och ännu en svensk flagga. Nationalsången sjöngs. Sedan blev det bön för Sverige och en kollekt som togs upp i den svenska flaggan. 

Roger Larsson predikade om att vi behöver ett kompromisslöst folk som vill be för vårt land. Han talade om tillståndet i landet. Temat "Älska Sverige tillbaka till Gud" visar vägen. Sverige behöver Guds kärlek. Det behövs volontärer för att bygga församlingen och vinna människor. I mötet gjordes ett upprop om volontärer och många gensvarade och överlät sig till olika uppgifter.

På måndagseftermiddagen var det Andréas Andersson och Patrik Sandberg som predikade och bad. Patrik berättade om Sverigebönen som är spridd över hela landet. Han sade att änglarna väntar på våra böner för att utföra det vi ber om. Andréas berättade att han har en passion och det är att föra in människor i Andens frihet. Han delade några starka vittnesbörd från sitt liv om Guds ledning.  

På morgonmötet fick vi möta några entreprenörer som berättade om hur Gud lett dem till att tjäna Gud i vardagen genom sina företag. Dessa var Torbjörn Holst Larsen och Hannah Graaf Karyd. Hans Augustsson berättade från församlingshåll hur man kan tjäna samhället med skola, dagis, äldreboende mm. Anita R Broomé berättade om hur man kan vara företagsvän och koppla ihop med Arkens vision. Övriga deltagare var Johnny Åbom och Linda Bergling.