Show translate page
Banner

Söndag på Mirakelkonferensen

20 jul, 2015

Söndagen började med gudstjänst med Gunnar Bergling. Han predikade från Esra bok och drog paralleller mellan Israels folk som kom ur den babyloniska fångenskapen och Guds folk idag som blivit frälsta genom att ta emot Jesus i sitt liv.

Den norska sångerskan Anette Lövtangen uppmuntrade församlingen med sina sånger och några av dem var "God on the mountain is still God in the valley." och "What a wonderful World".

På eftermiddagen fick vi lyssna till Martin Reén som predikade ett starkt budskap om hur Gud välsignar oss, hur Gud ger sin Son Jesus och visar genom det hur mycket han älskar oss. Denna kärlek vill Gud att vi ska leva av. 

Måndagskvällens lovsång leddes av Kari Holst-Larsen och Anette Lövtangen sjöng för oss igen, denna gång om korset. Sedan var det dags för Hans Augustsson att predika. Den största andeutgjutelsen har vi ännu inte sett menar Hans utan den ligger framför oss. Han predikade om att söka Guds rike först och lägga en kristen grund i sitt liv för att kunna bygga ett liv i Kristus i vardagslivet.