Show translate page
Banner

Mirakelkonferensen har börjat

19 jul, 2015

Lördagskvällen en härlig början på Mirakelkonferensen

Konferensen inleddes med lovsång ledd av Arkens lovsångsledare Christina Tärnroth och ett team av lovsångare med sång och instrument som prisade Gud.

Så var det dags för kvällens förkunnare Birger Skoglund som predikade från Lukas kap 17 om tio spetälska som gjorde som Jesus sa att de skulle göra, de skulle gå och visa sig för prästerna och medan var på väg blev de rena.

Birger påminde om det profetiska budskap han och hans fru en gång fått i Jordanien av en arabisk kristen som inte kunde svenska men som talade till dem profetiskt på klingande svenska: "Så säger Herren din Gud. Gå hem till ditt land och hälsa allt mitt folk att jag Herren har tänt en eld som brinner från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr och från Göteborg i väster till Stockholm i öster. Du får inte längre säga att det kommer en ny tid! Nej hälsa allt mitt folk, att denna nya tid redan börjat."

Underbar sång av sångerskan Anette Lövtangen från Norge som speciellt för kvällen sjöng en sång om att vila mitt i stormen.

Mötet avslutades med förbön. Birger sa: "Sitt inte i den religiösa gungstolen med armarna i kors och säg att det var bättre förr." Svara på Guds kallelse istället när han frågar: "Vem ska jag sända, vem vill vara min budbärare?" Säg ja och sätt din skuldra till i hans arbete för att förändra och förvandla Sverige. Kom och hämta kraft till uppdraget.