Show translate page
Banner

Gud helade mitt inre

13 mar, 2015

VITTNESBÖRD FRÅN HELANDEDAGAR  16/2 – 18/2   2015

Mitt behov var : Jag var Trött och sliten, behövde en framkomlig väg från Jesus, en ny påfyllning och ett nytt hopp för framtiden. Jesus gav mig blötläggning i Guds kärlek, berörde mig på djupet och fick gråta ut. Källan i mitt inre började porla igen. Det bekräftades bibelord och längtan som jag haft/fått den senaste tiden. Skillnaden blev i mitt liv: Vattnet porlar igen,  fått hopp igen och känner stor tacksamhet till Herren  för det han gjort i mig.

Mitt behov var: Få Tröst, Jesus gav mig många goda ord, glädje och frid. Jesus lyfte ur sorg och smärta och förkastelse. Fick tröst, blev fri från fruktan, gav mig trygghet, lugn, hopp och tro för framtiden. Det bekräftades att Jesus är med mig och skillnaden i mitt liv blev: Är tacksam över den tröst jag fick uppleva, fått en tillförsikt och tro på framtiden, är glad, tacksam till Jesus och förebedjare i Arken.

Mitt behov var: Bli fri från Förkastelse, Inre sår, Depression. Jesus kom med frid, godhet och kärlek, visade mig att jag är värdefull. Det var uppmuntrande, gav bekräftelse, förlossning under bönen för mig.Skillnaden blev : Bördan har lagts av, fått hopp till framtiden och är älskad av Jesus.

Mitt behov var: bli fri från Skam, ingen frid i sinnet och rötter som inte är planterade av Gud. Jesus gav mig frid och ett nytt hjärta. Jesus gav mig Helande, tilltal, balsam och läkedom. Den profetiska bönen och orden var som balsam och känner att skillnaden blev att något nytt har hänt i mitt hjärta och Jesus bor i mig.

Mitt behov var: Få uppleva mer av Jesus och Faderns kärlek, Bli fri från Utbrändhet, påhopp av lögner. Jesus vattnade och luckrade upp jorden i mig med ordet och kärleken, smälte det frusna, gav hopp och fyllde på med kärlek. Gick även på djupet, röjde undan skräp, helade, befriade. Skillnaden blev känner mig mer älskad, sedd, nytt hopp, min identitet är verkligen i Kristus.

Mitt behov var: Att mitt hjärta var som en sten, få tro på Jesus. Jesus öppnade mig. Det blev ett flöde av både sorg och glädje, kunde gråta och skratta, blev människa igen,hjärtat blev mjukare, fördjupade min tro, gav mig mod att sjunga lovsång, ta större ansvar och att jag har Jesus med mig,

Mitt behov var: för trötthet, svårt att välja saker,kunna säga ja eller nej, depression. Jesus fyllde på mig med kraft, kom närmare Jesus och rädsla för människor försvann. Uppenbarade  saker för mig, bördan försvann, blev styrkt och glad. Fick möta Guds kärlek och tro på att Gud vill använda mig och att jag inte behöver oroa mig. Blev väldigt uppmuntrad och kunna älska mig själv. Skillnaden blev att jag vågar säga sanningen, vara mig själv, känner mig modigare, vågar välja själv nu.

Mitt behov var: bli fri från Ångest, konstiga tankar och destruktivitet. Jesus tog bort både onda och skuldtankar ur mitt liv. Befriade mig också från gamla band, förlät mina skulder och visade mig att min längtan är från Gud. Talade om att jag duger, älskad och godkänd. Sanningen uppenbarades för mitt livs händelser och skillnade blev då: Idag är jag fylld med Jesu kärlek och Guds ord.