Show translate page
Banner

Vittnesbörd från helandedagarna

21 nov, 2014

VITTNESBÖRD FRÅN HELANDEDAGAR 3/11 – 5/11

Här kan du läsa några av vittnesbörden från deltagarna på helandedagarna i november.


Minnet kom tillbaka

När jag kom till helandedagarna hade jag behov av att bli helad från mitt gamla liv och klippa banden till det förflutna. Jag behövde också bli helad ifrån minnesförlust och få en starkare tro.  I förbönssamtalen hjälpte  Jesus mig att minnas mycket så jag kunde berätta. Det blev mycket tårar. Jesus lyfte av många tunga bördor. Jag fick helande i ande och själ. Jag fylldes med stor frid och glädje. Skillnaden före och efter helandedagarna blev; Frid och glädje, en förstärkt tro och jag fick lust att gå vidare och har nu en större hunger efter mer av Jesus.


Fylld med mod

Mitt behov var att komma ut i frihet, bli fri från stress i kropp och själ och ifrån ångest och otrygghet. I förbönssamtalen hjälpte Jesus mig att lätta mitt hjärta, flytta fokus från vad fienden har stulit och till vad Herren har för mig och kunna ta emot kärlek. Källan i mitt inre började  strömma ut och jag ser nu att det är nödvändigt att ha Jesus som källa i mitt dagliga liv. De profetiska orden som jag fick vill jag ta vara på i mitt hjärta. Skillnaden före och efter Helandedagarna är; Fick nytt Mod och ny Glädje.


Jesus lyfte mig från allt det tunga

Jag behövde få inre helande, under förbönen tog Jesus bort sår, bit för bit och trauman från det förflutna och i nutid. Jesus uppenbarade olika saker som jag hade i mitt liv, löste upp knutar och talade in i mitt liv. Den profetiska bönen var uppmuntrande och värdefull. Nu efter helandedagarna känner jag att Gud har lyft upp mig igen efter en lång tid med tunga dagar och månader. Gud har gett mig nytt mod och förnyat min kallelse.