Show translate page
Banner

Mirakelkonferensen börjar i dag. Sorg och glädje i mitt hjärta

18 jul, 2015

Kära vänner.

Det var ett tag sedan jag skrivit på bloggen, men det skall bli ändring. Min nya hemsida kommer att lanseras under Mirakelkonferensen och då kommer du att få mer personlig kontakt med mig.

Under våren har jag också gett ut ett nyhetsbrev som jag försökt att göra så intressant som möjligt, så att du både fått möta mitt hjärta och den tjänst som jag fått från Gud.

Det här året har varit arbetsamt men också fyllt av tacksägelse.

Sorgen hr varit tung efter vårt älskade barnbarns död förra året. Det har inte gått ett år ännu och saknaden finns där nästan hela tiden. jag tänker : Var är Isak? Vi skall göra det och det, planera olika saker, förbereda handla och promenera,samtala och drömma om framtiden.

När jag i April tjänade i Filippinarna mötte jag den djupaste sorg. I Tacloban hade över 30.000 människor förlorat livet när den fruktade cyklonen härgade staden/hela området. Barn förlorade föräldrar, pastorer församlingsmedlemmar, församlingsmedlemmar sina pastorer, män sina hustrur, hustrur sina män. I ett av mötena var sorgen så djup och smärtan så påtaglig att jag inte hörde min röst på grund av gråten. Men mitt i sorgen kom Jesus med sin tröst, mitt i gråten kom hoppet om en framtid. Vi möts igen!!!!!! 

I år har mycket av min tid gått åt till att färdigställa boken om österländsk andlighet och den kristna tron, och nu är den klar för tryckning. det blev mer än 250 sidor, men jag upplever att det är en av de viktigaste böcker jag skrivit. Trodde den skulle vara klar till Mirakelkonferensen, men den kommer i slutet av augusti till sugustikonferesnen: Vision från himlen.

Boken har två delar. del 1 förklarar varför vi inte kan sammanblanda tron på Jesus med österländsk andlighet, del 2 klargör de olika religionerna/och dess andliga uttryck med den kristna tron; Världsåskådning, människosyn, syn på Gud, livet och evigheten.

MIRAKELKONFERENSEN

jag tror att det kommer att bli en underbar vecka på Arken. Temat är att äska människor tillbaka till Gud. Kärleken till Gud och hans kärlek till oss, den rätta drivkraften, ja hur viktigt är inte det för oss alla.

Många härliga predikanter kommer till oss. Läs mer på Arkens hemsida. På lördagskväll under mötet (sverigedagen) med Roger Larsson kommer vi att bedja bl. för Sverige och då kommer jag att bära min samekolt för att proklamera min kärlek till det samiska folket.

Gud vill att alla människor skall bli frälsta. På måndag morgon kl:10.00 blir dt inspirationsmorgon i andan av entreprenörsskap. Min dotter Hannah kommer att medverka och berätta hur hon genom sitt företag Femme Collection är med och stödjer fickhemmet i Kolkata,

Ser fram emot att möta dig.

Vill du har mitt nyhetsbrev så registra dig på info@arken.org org. märk Lindas internationella tjänst.

Linda





 

 Bloggarkiv
Linda Bergling - En presentation