Show translate page
Banner

Nu är jag på Filippinerna

14 apr, 2015

Helandetjänsten till Filippinerna!

Nu tar vi Jesu helandetjänst till de mest utsatta. Befolkningen i området Tacloban drabbades oerhört hårt av tyfonen Haiyan. Många organisationer har gett och ger sitt stöd till återuppbyggnad av infrastrukturen. Vi vill ge det som är vår kallelse – helande och upprättelse. Genom en helandekonferens för ledare och öppna kvällsmöten bereder vi en plats där de som utsatts för trauma, förluster och förtvivlan får en möjlighet att ta emot helande och nytt hopp genom Jesus. På soptippen Lapu Lapu inviger vi en klinik och betjänar mängder av barn med hälsoundervisning och vaccinationer. Du får gärna vara med och stödja oss i bön och ekonomiskt!

Tacloban
Tusentals människor dog i tyfonen Haiyan i november 2013, familjer har upplevt stora trauman, förlorat nära och kära, sina hem och försörjningsmöjligheter. Pastorer miste församlingsmedlemmar och kyrkobyggnader. Vid mitt besök kommer jag att träffa borgmästaren och distriktsledare i området.

Helandekonferens
Till helandekonferensen kommer många pastorer som gått igenom svåra prövningar. Vi tror att de skall få fantastiska möten med Jesus där han helar och upprättar dem.

Cebu
I Cebu samarbetar vi med International Gospel Center (IGC) Foundation South East Asia och ger stöd till många barn och deras familjer som bor i slumområden och på soptippar. Dessa barn lever under väldigt svåra förhållanden men genom kliniker och skolor tänds ljus i mörkret.

Klinik i Lapu Lapu
Under besöket kommer jag att tillsammans med Magdalena Graaf inviga en klinik intill soptippen Lapu Lapu. Hälsoundervisning, vaccinationskampanjer och hälsoundersökningar kommer att genomföras. Åtta läkare, trettio sjuksköterskestudenter och deras lärare kommer att delta.

Pastorskonferens
Vid CFF:s årliga pastorskonferens kommer jag att betjäna över tusen pastorer och ledare från cirka 600 församlingar runtom i hela Filippinerna. Inför detta trycker vi just nu min bok ”Från vision till verklighet” på engelska. Den kommer att delas ut till alla på pastorskonferensen.

 

 

 

 Bloggarkiv
Linda Bergling - En presentation