Show translate page
Banner

Vittnesbörd


Jesus gör under än idag och människor får bönesvar och upplever helanden till kropp och själ.

Dela med dig av det goda Herren har gjort för dig, så får många glädja sig. Tack på förhand!

Mejla till hc@arken.org

 

- Jesus helade mig från dålig sömn

by Åsa Dahlberg | sep 26, 2012
Vittnesbörd från människor som kom till Helandesöndagen den 23 januari med pastor Linda Bergling. De har tagit emot helande och befrielse vid förbön i Jesu namn. Läs och bli uppmuntrad!

Vittnesbörd Helandesöndag 23 januari 2011

Innan jag kom till mötet hade jag varit attackerad på flera områden och hade haft dålig sömn. Genom förbönen befriade Jesus mig och nu känner jag mig lugn och trygg. Jag kände att glädjen kom tillbaka. Jag hade även halkat och slagit i svanskotan rejält. När jag kom hem efter mötet upptäckte jag att all smärta var helt borta. Jag blev så lycklig - för jag hade inte ens bett om förbön för det!
Maj Runegrund Jag hörde om mötet genom en kompis. Jag har haft väldigt svår vecka i jobbet och i en relation, väldiga attacker som verkligen slog ner mig. Jag har känt ångest och varit deprimerad. Jesus tog bort det som tyngde mig, och han har fyllt mig med lättnad och glädje, hopp och tro.
Sinikka Nykänen

 

 

Jag fick veta om Helandesöndag på internet. Jag kom till Helandesöndag våren 2010 och hade då två tumörer i urinblåsan och jag skulle opereras. Jag hade mycket stor fruktan. Under förbönen försvann all fruktan. En liten tumör opererades bort, något annat fanns inte kvar. Tack Jesus!
Inger