Show translate page
Banner

Vittnesbörd


Jesus gör under än idag och människor får bönesvar och upplever helanden till kropp och själ.

Dela med dig av det goda Herren har gjort för dig, så får många glädja sig. Tack på förhand!

Mejla till hc@arken.org

 

- Jesus smälte det frusna

by Åsa Dahlberg | jun 18, 2012
Människor fortsätter att komma till Helandedagarna. Många uppskattar att det finns mycket tid för Guds Ande att verka: "Härligt upplägg på helandedagarna. Det är ingen stress och gott om tid för alla momenten."

VITTTNESBÖRD HELANDEDAGAR JUNI MÅNAD 2012

Vad var ditt behov?
Att få komma nära Herren lyssna och ta emot kraft i en pressad situation.

Vad gjorde Jesus?
Smälte det frusna och lyfte av bördor och sorg. Fick ge det tunga till honom och att han har allt i sin hand. Den andesmorda lovsången och helandesmörjelsen bekräftade det jag burit på det sista åren .
Visade att själen också behöver tas om hand och få vila och ro. Jesus visade att det kommer en ny fas och hans härlighet finns alltid där, kan vara stilla och han leder.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Vad var ditt behov?
Bli av med sår och befrielse från svartsjukans grepp.

Vad gjorde Jesus?
Hjälpte mig att sjunka in och bli innesluten i Guds kärlek. Fick avsäga mig svartsjukan och se att det var synd, fick ta emot förlåtelse. Och syndens makt fick släppa i Jesu namn. Band och bojor fick släppa sin makt i Jesu namn. Fick gråta ut, helandesmörjelsen och Guds kärlek fick gå på djupet i min själ. Fick mycket uppmuntrande profetiska ord och bekräftelse. Känner mig fri och lycklig.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vad var ditt behov?
Frihet från betryck/skadad, behövde få uppleva glädje och lära känna Guds kärlek.

Vad gjorde Jesus?
Fick uppleva Guds närhet och kärlek berörde på djupet i mitt inre stark Guds närvaro.
Bröt bojor och band /befrielse. Mycket gråt. Har verkligen blivit mött, Gud har omfamnat mig, alla tankar och besvär jag hade innan helandedagarna – fått se sambanden mellan problemområde i livet hur det visat sig och uttryckt sig i olika sammanhang, inte sett det tidigare fått ord på känslorna och läkedom inom områden som varit skadade .

Glädjens olja bröt fram ur mitt inre mycket härligt vad jag behövde! Känner mig tryggare, hoppfullare och friare och lättare. Härligt upplägg på helandedagarna, det är ingen stress, gott om tid för alla momenten – Sköönt!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Vad var ditt behov?
Att få tömma mitt inre på skräp och komma vidare i mitt andliga liv.

Vad gjorde Jesus?
Fick gråta ut mina besvikelser och bördor lyftes av. Förbönen löste mig och helande fick jag ta emot.
Kan nu gå vidare med stor frimodighet tillsammans med Jesus och det han har för mig.