Show translate page
Banner

Vittnesbörd


Jesus gör under än idag och människor får bönesvar och upplever helanden till kropp och själ.

Dela med dig av det goda Herren har gjort för dig, så får många glädja sig. Tack på förhand!

Mejla till hc@arken.org

 

Anden sa: Åk till Arken!

by Åsa Dahlberg | apr 27, 2012
En man vittnar på Mirakelfestivalen hur Herrens Ande manat honom att åka till Arken en viss dag. Den torsdagen var det helandeundervisning med flödesbön och han fick profetiska tilltal som var exakt in i hans liv.

Vittnesbörd från Mirakelfestivalen 2011.

Först vill jag tacka för att ni finns till där ni är och allt det ni gör.
Jag heter Tony och är bosatt i Uppsala. Såg Arkens program med Gunnar Bergling och han pratade om saker som var mitt i prick i mitt liv och det var underbart - sedan tänkte jag inte mer på det.

Men sedan en morgon några dagar senare när jag var i bön sa den helige Ande till mig bara helt kort och absolut oväntat,
"åk till Arken på torsdag" och jag sa snabbt ja (en vecka före Mirakelfestivalen). 

Sedan tänkte jag, "har dom överhuvud taget har något på gång på torsdag?" Själv hade jag ingen koll alls på Arkens verksamhet. Men så kollade jag på hemsidan och det var ett helandemöte (flödesbön) där, så jag åkte in tillsammans med min fru Gisele. Det ska säga också att vi bara har varit på Arken två gånger tidigare.
Men vi kom in på mötet och en kvinna började berätta om sitt liv och om Jesus och att vi är värdefulla med mera.

Sedan under bönen kom Guds Ande starkt över mig och kvinnan profeterade och det var allt mitt i prick in i mitt liv. Det som var läckert var att den helige Ande sa något i mitt hjärta och hon genast spann vidare på just det han sa och tvärtom. Hon kunde säga något och sedan den helige Ande. Har väl inte varit med om detta så starkt tidigare och är tacksam för allt. Detta förändrade mycket i mitt liv. Hade önskat ha allt på band då jag inte kommer ihåg allt, men jag får lita på den helige Ande.

Tack för denna erfarenhet och ska jag säga förvandling. Mitt liv har inte varit spikrakt med Gud utan jag har låtit mycket komma emellan ibland pga besvikelser men också av ren dumhet och olydnad från min sida, ren synd för tala klarpråk.

Gud är så god och överger inte sina barn och jag vet att jag eller vi som är hans barn är viktigare för honom är allt vi gör för honom. 
Efteråt talade vi lite med kvinnan och hon kände att det gällde mig och min fru mycket av det hon delat, men själklart ochså andra som jag förstår.
Jag berättade för henne att tidigt i mitt kristna liv, 1984, hade Linda och Carl-Gustav Severin bett och profeterat över mig att jag skulle vinna mycket folk för Jesus (detta var i Eriksdalshallen i Stockholm). Och jag har inte sett mycket av detta och det var vad det hela handlade om: att det är inte för sent, du är inte för sent ute - utan nu är stunden, halleluja.

Tack än en gång.

Tony Lindholm, Uppsala