Show translate page
Banner

Vittnesbörd


Jesus gör under än idag och människor får bönesvar och upplever helanden till kropp och själ.

Dela med dig av det goda Herren har gjort för dig, så får många glädja sig. Tack på förhand!

Mejla till hc@arken.org

 

- Jag kände hur benet växte ut

by Åsa Dahlberg | nov 27, 2011
Under höstens Jesus helar och upprättar-konferens fick många både se och uppleva att Jesus gör under idag. Många kunde vittna om hur deras ryggproblem blev helade. Läs vittnesbörd.

Vittnesbörd från höstens Jesus helar och upprättar-konferens.

När helgen började hade jag under ett par veckors tid haft en "depressionssvacka" med förkastelse, självmordstankar självförakt och sorg. Under konferensen Jesus helar och upprättar kände jag hur livsglädjen återvända steg för steg och under sista mötet kom kärlek från Jesus på ett sätt jag inte känt tidigare.
Anonym

Veckan innan JHU hade jag ischias. Jag gick på mötet lördag kväll och under förbönen försvann all smärta och jag blev helad. Tack Jesus!
Pernilla Hylander 

 

 

 

 

 

Mitt högre ben var ½ cm kortare än det andra. Förbedjaren höll mina fötter i sina händer och sa; "I Jesu namn, kom ut" och jag kände hur låret drogs två gånger mot stolen och benet växte ut. Jag är sjukgymnast och trodde inte alls att detta var möjligt, så det berodde inte alls på min tro. Jesus helade mig.
Ammi 

 

 

 

 

Under förbön upplevde jag en djup frid i mitt inre.
Anne Kirstin Falck
  


 

 

 

Jag var med och betjänade i förbön under JHU och vi skulle be för för korta ben. Det var första gången jag skulle göra detta och jag bävade lite för om något skulle hända om jag bad. Men jag sa till det korta benet: "Kom ut i Jesu namn!" och benet växte sakta ut cirka 1 cm så det blev lika långt som det andra. Tack Jesus!
Ann-Louise Lundström

 

 

 

Mitt behov var att ta emot helande för vårt äktenskap. Jag fick väldigt stor frid över att vi kommer att kunna förlåta varandra fullständigt vad vi har gjort mot varann i ord och handling. Inte minst genom förebedjarens insikt (jag hade inte sagt mer än det som står ovan) blev jag övertygad om att Gud handlar med oss nu!
Anonym